ŞIRNAK / SİLOPİ - Şehit Binbaşı Ercüment Türkmen İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Din Öğretimi Müdürlüğünün portalında yer alan kazanım testleri, EBA kazanım değerlendirme testlerini öğrencilerimize yönelik gerçekleştirdik

Nis

Okulumuz Rehber Öğretmeni tarafından öğrencilerimize yönelik konferans salonumuzda  etkili sunum yöntemleri anlatıldı

Okulumuz bahçe duvarı ve Okul Çeşmemiz

İstiklal Marşı Kabulü

8. sınıflarımıza seri denemeler gerçekleştiriyoruz.

Z kütüphanemiz ile öğrencileri destekliyoruz.

Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.

Öğretmenler Günü programımız.

OKULUMUZU NEŞELENDİRİYORUZ.

Resim Atolyemiz Etkinlikleri

May

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce okullarda uygulamaya konulan, Dost Kitaplar/Kitap Dostları: Okuyan 7'ler projesi kapsamında en az yedi kitap okuma takımının oluşturulması sağlandı. Bu projenin sonunda başarı gösteren öğrencilerimiz okul idaresi tarafından ödüllendirildi.

May

Okul idaremiz, ve silopi ilçe müftülüğümüz ile iş birliği yaparak, öğrencilerimizin  Kur'an kıraatlerinin iyileştirilmesini, ses ve nefes eğitimi almalarını, Kur'an-ı Kerim, ezan, salâ, ilahi, kaside vs. okuma becerileri kazanmalarını, Ramazan aylarında hafız öğrencilerin camilerde mukabele okumalarını ve hatimle teravih namazı kıldırmalarını sağladık. Akabinde okulumuzda Silopi ilçe müftülüğümüz tarafından görevlendirilen Din alimlerimiz okulumuzda tüm öğrencilerimize konferans verdiler.

May

Yaz dönemi DYK çalışmalarına katılan öğrencilerimize motivasyon amaçlı gezi, kamp, sportif faaliyetler, eğlenceli yarışmalar.. vb. faaliyetler gerçekleştirildi.

May

Çocuk ve genç psikolojisi, ergenlik dönemi ve sorunları, ergenlerle etkili iletişim. Psikolojik danışman öğretmenimiz Emine KUZU Tarafından öğrencilerimize anlatıldı.

May

Okulumuzda uygun mekanlar (koridorlar, sınıf içi panolar, veli bekleme salonları ve öğrenci giriş kapısından başlamak üzere merdiven sahanlıklarının uygun görülen yerleri) ayet,hadis,ebru,hat ve tezhip çalışmaları ile donatıldı